Welcome to My Blog. Follow ME ! +

blind !
07 October 2012 | 9:39 AM | 0 comments
ya ukhti wa akhi...

hi .. moorning !
mula kan hari mu dgn senyuman :D

BLIND

actly ,  saya skrg neyh dah mcm org buta...
arghhh !seyesly speaking.. i hate this situation.. but ,what can i do for it ?? Allah sdg menguji saya.. ya Allah... kuatkan lah aku... 

seperti yg saya post status saya dekat fb
bagai mencari sinar mentari di dalam kegelapan . .

#study. study. study :D

what is my problem ??

cannot understand the lec note.. BIOSTATISTICS.. i need to finish my tutorial.. but , i can't understand my lec note.. ya ALLAH.. bantu lah hamba Mu ini.... :'( actly , masa lec hours , saya dapat paham lah jgak.. ini case tak balik study lah neyh..asyik-II....... tido je keje =.=''

what is my solution ?

dengar terapi dari hafiz hamidun ;D






tgh study dgar terapi.. tesentap hati.. i miss u , Allah... but i still continue study... then, i still cannot get anything... when i heard the last terapi which is ''ASTAFIRULLAH'' , i stop my reading .. then , i realised i am in dark place.. don't know anything... teringat mak ayah.. mana boleh mcm ni.. if i try my hard to take care of others heart , y not i try my hard to study to make sure mak dan ayah takkan kecewa ada saya sebagai seorang ank.. rite ?? 

THEN , 

open my fav song.. which give me SEMANGAT.. saya selalu dengar lagu neyh , when i feel DOWN...

what kind of song ??

BEJALAN TANPA HENTI.

 

now , i got my spirit ...
so , bubye...
i want to study as smart as i can..
wish me luck , okay :D

p/s : kalau anda rasa down mcm saya.. cpat motivate diri anda ya.. sbb dri anda sendri lah penentu jalan anda dan masa depan anda..jgn risau tangga mna betul untuk anda pilih.. yakin lah pada Allah.. nescaya Dia akan membawa anda ke jalan yg benar.. even anda pernah TERSALAH pilih TANGGA , tak mustahil one day anda berada di atas kemuncak yg paling tinggii.. smua nya dengan izin ALLAH S.W.T :D

ASSALAMUALAIKUM


Older Post | Newer Post