Welcome to My Blog. Follow ME ! +

malam apresiasi siswa merdeka 2012- USM
16 September 2012 | 11:30 AM | 4 comments
ya akhi wa ya ukhti...

''Malam Apresiasi Siswa Merdeka 2012- USM''
korang fikir apa yeah agak-II nya malam apresiasi siswa merdeka 2012 neyh ?? hee .. ofcos lah something yg bekaitan dgn kemerdekaan kan?? dah terpampang besar ''MERDEKA'' , takkan taktahu  kan? weyh ! korang.. saye nak story sket ttg malam apresiasi siswa merdeka yang diadakan di USM mlm tdi.. mmg best.. best dari segi apa neyh ? sosial ?? ello... this event not only for enjoy-II okay ? kitorang enjoy sambil ambil pengajaran dan iktibar..


rasa rugi pulak kalau tak datang DTSP malam tdii.. haha.. giler tak enjoy.. this is what we call UNIVERSITY.. dalam enjoy kite kena befikir sejenak.. apa itu kemerdekaan.. apa itu erti ''KESYUKURAN''.. ello guys , bila kite dah sapai ke alam U , kite dah tak boley totally begantung pda pihak U.. kite kena mula befikir apa yg baek dan buruk.. 

malam tdi mmg bnyak persembahan dari DESASISWA masing-II.. kalau tak silap 11desasiswa, termasuk desasiswa dari kubang krian dan nibong tebal.. mcm-II style yang dipersembahkan.. enjoy sesgt.. CG sangat kreatif.. even tak paham pun apa yg nak disapaikan.. fajar harapan pun okay.. students medic agak skema sket.. but diorang penuh dgn semngat.. cayalah.. 

ehh , saye ni buat apa ek? urm, entah lah.. taknak story.. but ! whatever it is.. i really enjoy it.. suatu pengalaman yg tak kan dilupakan.. insyallah.. btw, tengs to all ppsl dari RESTU.. korang terbaek.. dan sgt baek.. maaf yeah, sbb tak menang pun .. hee.. hah ! semlm ada gang ADI KARMA buat persembahan.. wahhh !! best giler... really enjoy it..tp, sempat tgok ADI KARMA dari kmpus engineering jepp.. yg induk punye tak sempat nak tgok.. :( sedih ! 

asyik cakap pasai enjoy je kan? apa pengajaran yg saye dapat dari aktiviti sebegini neyh ?? 
1. meneganali rakan-II dri RESTU dgn lebih mesra (yg join je lah)
2. tido lewat teap malam.. eh-II , takda lah.. gurau-II.. urm , apa ek ? hah ! erti pengorbanan , tolenransi dan kesabaran yg tinggi.. cewah..
3. dapat ilangkan stress kejap...
4.dapat befikir sejenak ttg erti kemerdekaan..
5. dapat sket nasihat dari gang-II dikir barat yg mndapat sambutan yg sgt memberangsangkan dri ore-II klate..
5. tengs to gang-II nasyid.. u'olls mengingatkan saye bhawa saye adalah seorg islam yg pelu mempunyai kawan utk mengingatkan saye pada Dia yg satu... dan perlu sentiasa mengingati Nya.. I MISS HIM <3

eh-II , jap !! ada iklan
see, tak semua nya buruk dalam sesuatu event kan?? urm, USM.. tengs yeah.. we love USM.. so ,apa lagi..? apply USM yeah readers yg still blaja kat skoola or matriculation :Dhaha
~hanya utk perkongsian , bukan utk men-ca-pub-mu~
~maaf atas salah dan silap dlm penulisan~

Older Post | Newer Post