Welcome to My Blog. Follow ME ! +

WHAT need to do ?
27 August 2012 | 12:41 AM | 0 comments

ello-II.. dah puas berhari raya ? haha.. confirm lah belum kan?? baru brapa ari je cuti.. CIKGU-II pless ! tambah cuti skoOla ek ? haha.. demand bebudak skrg.. eleehh.. kita pun sama lah kan??? same jerh.. ukeh lah.. raya-II jugak barang-II utk masuk U nati tak seap lagi.. apa pun belum buat.. borang-II pun belum COP pengesahan lagii.. ARGHH ! ini yg malas nihh >.<'' 

eh , saya belum seap apa-II lagi nihh... kawan-II yg laen dah seap kemas-II kerh ? hurmmm.. lambatnyaa saya nihh.. ehh .. ehh ... JAP ! apa yg perlu saya buat nihh ?? nak kena buat LIST nihh.. satgi lupa lah pulak.. adoiiii... al-maklum lah.. muda mudi mcm nihh mmg suka tinggai-II barang.. nak suh mak ayah datang melwat lah katakan.. trick bebudak , mcm tu lah.. :P

My List  :

isi borang-II usm

buat pengesahan sijil-II

8kpg gmbar

beli 2 setem hasil

packing baju-II

beli barang-II keperluan

upgrade minda

set azam

minta RESTU allah , mak & ayah

Alamak ! apa-II pun tak seap lagiii... oh my Allah.. Subhanallah.. kena speed up bebnyak nihh.. teruk bebenor... eh-II.. bukan saya sorang jerh.. my dearest sister tu pon ha... kena speed lelajuu.. lembab sgt.. hihi... maap-II..

readers.. kalau korang pun mcm saya nihh.. otw nak masuk U.. korang dah seap prepare barang-II belum..? hehe.. jgn kalut pulak bila nak berangkat pegi natii.. [kalut = tergesa-II] no.. no.. no.. okay ? haha.. eeiii.. nebes nihh.. pirst time nak masuk U.. taktau mcm mna assignment n tutorial kat U natii... asa mcm tak sama dgn matrik ja... huurm , entah lah...

apa-II pun.. ENJOY ! hihi
sayonara ~
Assalamualaikum..

Older Post | Newer Post