Welcome to My Blog. Follow ME ! +

Rolling in the Deep [remembering H4P7]
28 July 2012 | 3:49 PM | 0 comments
kawan-II

sangat boring bila teap-II hari teperap kat umah je.. so ,  ade je mcm-II nak coret kat sini.. hehehe.. i just want to share one of my memory at KMPP... about my beloved practicum... actly ,saye rindu diorang sgt.. 

tapi .. about what hah ?? 
 cer tgok tajuk kat atas tue , kan dah ade clue ..
remembering H4P7 !

isk , perlu ke egat diorang ney sume ??
haha , perlu lah .. sbgai seorang insan yg belegar-II di atas bumi Allah neyh ,  takkan pernah saye lupa kenangan-II indah bersama insan-II yg bnyak membatu ... seyes korang bnyak bantu fatin , H4P7 ! tutor , assignment , report and whateverlah.. maap kalau slalu sgt copy paste yg korang.. hihi.. apa-II pun , korang hottt !! love u'olls... 

asal pulak ROLLING IN THE DEEP ??
actly , saye teringat kenangan semasa H4P7 menyertai pertandingan choir , kalau-II terdengar lagu neyh je lah... seyes ! mmg akan egat korang H4P7.. maap lah sebab tak dapat nak join korang.. agak busy sket.. ehehehe.. [betol lah busy!] saye tak join sbb sibuk dgn muet , mggu ict because nak kena bt video.. n apa lgi ntah.. dah lupe.. so , tak dapat join.....
korang ! fatin nak share satu RAHSIA YG AGAK MEMALUKAN dengan korang.. this is my secret with eika minie .. tapi ase nyer ade yg dah tahu , kut ... actly , fatin dgn eika ada rakam time persembahan korang tuhh.. bukan eika sorang jerh.. fatin pun rakam jgak.. fatin ambil hp kak hanie ruzana utk merakam.. sambil merakam , sambil tu jgak lah enjoy-II dengar korang nyanyi dgn eika .. perhhh ! mmg best.. tambah-II lagu rolling in the deep.. bestt kut ! 
my beloved friends , MAAF sbb video tue tak save.. saya sibuk enjoy dgr korang nyanyi sapai tak perasan apa-II.. saya tak tahu saya terdelete or tak save.. hehehe.. MAAF yer ! sedikit kecewa , sbb angle yg saya ambil mmg dh chantek.. tapi , tak ada rezeki korang.. walau apa-II pun , korang still ada video tue kan.. eika and athirah punye rakaman ukeh je kan? hehehe,.. btw, saya tgok sir rizal enjoy and happy giler mase pesembahan korang , H4P7.. i think , sir bangga kut dgn korang.. heyyy ! saya pun bangga okay ?? reader ! kawan-II saye superb .. hihi.....
mereka hebat ! ^^
suke pic neyh ! napak suci >.<''
#maap kalau-II banyak sgt salah dan silap dgn korang , H4P7 ! ;D

Older Post | Newer Post