Welcome to My Blog. Follow ME ! +

RECALL (in memories)
10 July 2012 | 2:58 AM | 2 comments



hello kawan-II .. 
semuga sehat-II belaka dan dirahmati Allah s.w.t slalu ..

hurm , actly sye teringat kenangan semasa berada dekat KOLEJ MATRIKULASI P.PINANG .. terasa mcm baru je semalam daftar masuk kmpp .. seyes ! sekejap je kan masa belalu ... sgt sekejap spt angin yang betiup di tepi sawah ... seakan-II duduk bersimpuh di atas tikar , di tepi sawah ...  panas yg membahang tetapi pabila anging betiup sayu , terasa nikmat pikulan angin itu .. namun tanpa di sedari angin itu belalu berpegi .. pegi meninggalkan  kesan dihati .. 

Setahun sye begelar pelajar kmpp ... macam-II sye belajar dekat sana ... maths , physics , bio , chemist , ilmu agama , sirah nabi , lebih besabar dgn sikap org , cara betolak ansur .. dan mcm-II lah ... mmg menarik ... kawan-II , dalam kehidupan mmg ada msam dan manis .. kekadang ada jgak rasa masin nya.. tp, tak sume masam dan masin adalah keburukan utk kite .. dan tak semesti nya manis itu baik utk kite .. contoh nya , kemarahan seorang gru .. marah nya seorang guru kerana ada nya salah kite sbgai pelajar .. next , pergaduhan , pergaduhan sebenar tdak baik utk sesiapa pun .. tetapi setiap yg terjadi akn sye ambil iktibar .. namun sebaliknya , gelak tawa gurau senda yg slalu sye lakukan mungkin telah menyetuh hati kawan-II... maaf ya kawan . sye insan yang lemah ...

kawan-II !! jums flashback kenangan dkat kmpp besama sye ;D


ini ialah pejabat kmpp .
first time , melepasi pintu pagar kmpp sye dah pening dah .. bepusing-II kepale melihat jalan.. tak napak rupe jalan mcm mne.. i meant selok belok jalan kat situ... yer lah .. dgn kereta yg sgt lah bnyak... bumper ke bumper kuttt ! masa daftar sesak gile... ramai sngat parent yg teman ank-II diorang mendaftar.. 
pelajar lelaki dan permpuan ..
dah buleh bajet kan berapa kerat lelaki , dan berapa kerat perempuan ?

mase ni mggu orientasi... dats all my beloved practicum H4P7 tp tak sume ade dalam pic neyh.. actly , pada awal nya sye hanya ada my sweetie (SITI NURFARHANA SOHIMEE) n my ex-classmte (NURSYAZANA BIDIN n NUR ASYRANI ) but i'm happy bcos ada praktikum yg gile-II mcm ney ;))


dats is my sweetie , red in color ;D
nana , pink color n one other shahirah ishak .. buddies , second thing dat i want to do if i can redo anything in kmpp is i want to spend more time with both of u , pana n nana... seyesly speaking...

three of this people is my rumate .. we are sharing everything.. sometime we share about our story .. about islam .. we are sitting to together having dinner or study until late.. i'm happy girls...


with my rumate ;)


u'olls great ;D

at surau annur (still gntung matrix card kat leher)



dalam dewan kuliah H4


dalam makmal physic cg Aishah tahir


melepak lpas lecture tmbhan oleh cg hayati .. with amal yg suke mengya kan gaya yg mengoda :P



dkat makmal kimia with cg azfa ilhamuna (i remember this name clearly)


my beloved praktikum .. in library ;)

with eika minie ;)


the last day for our programe ''MENTOR MENTEE''



two people who always be with me ;) thanks for sharing everythng .. hey ! ak nak cakap nii.. dgn bngga nya ''AKU TAMAT BELAJAR BESAMA-II KORANG DKT KMPP .. AK EX-PMC STUDENT JGAK'' thanks for support me until i finish my study.. atiqah , kite dah sme-II tamatkan pelajaran kite bulan4 tahun2012 mira ! u too .. BIG SMILE;)

#having time with u'olls is great ... thanks kawan-II ... maaf lah kalau ada slah dan silap... mmg aku bnyak lakukan kesilapan bila kita semua besama.. i'm sorry okay... ;) hope u'olls dapat sambung study dkat U yg korang nak.. dgn course yg korang nak skali... maaf lah aku yer...?
#actly pic-II ney ak select randomly je.. kalo takda pic korang langsung.. maaf lah ye...
#broken english .. i'm sorry.. muet pun teruk :PP


Older Post | Newer Post