Welcome to My Blog. Follow ME ! +

EXCITED tapi tak bermakna tak RISAU .
20 July 2012 | 3:30 AM | 0 comments
anta , anti

EXCITED tapi tak bermakna tak RISAU 
apa hal tajuk entry saye tu ? hehe.. lets me tell u'olls .. 

first skali , saye nak bgtahu yang saya TERPILIH sbgai  Bakal Mahasiswa Universiti Sains Malaysia (Kemasukan September 2012)



see , betul kan ? tak sangka pun dapat USM.. yer lah orang cakap USM high taste.. mna lah pndang orang mcm saye ni.. apa-II pun.. ALHAMDULILLAH dapat jgak tawaran belaja... TETAPI , course yg di tawarkan ? SAINS (KEPUJIAN) (BIOLOGI) kut.. yup ! mmg saye minat bio.. tp , saye confuse nak sambung atau pun tak .. sbbnyer ? ?


HANA FAWANA , dats my senior ( after entering USM nati :P ) cer tgok info yg akak hana bg.. i need to study BIODIVERSITY once again !!!! n also ORGANIC CHEMISTRY.... i hate both of the topic.. dulu time dekat matrik , saye tgl je topik biodiversity tuhh .. tp , skrg ?? haiiiiseemannnn ... risau-II

BUT 

tadi , my ex-classmate ALONG ( kmi pgl along , sbb dia tua setahun ) give me some advised ;D hahaha..  my spirit become high... so excited ! He gve me a lots of infomation.. this is because , both of us got the same course ;)) but.. sadly , different U.. i remembered , when Atiqah told me that along got same course as me .. but , when i asked about Uni.. she said ''Uitm'' hurmm .. so sad ! :( 

  already know about it ,  Along ;D

cntinue master ? insyallah . i'll... syokk nyerr kalau jd lecturer utk medical student ;D wahhh!! syokk-II.. hehhe... excited B)

bio ? chemist ?? argh ... bio minat.. tp ... chemist lak.. tak penah ngam pun :( BUT i'll try my best  ;) spt yang saye cakap dkat k.nurul dan atiqah .. cube dulu ;) ops! lupe lak.. lepas ni saye dah tak dapat nak study physics .. alahaiii.. sedih nya.. rase mcm nak tuka chemist dgn physic.. hehe.. apa-II pun , gudbye physics... btw Along.. gud tips.. rasa mcm nak ikut style tuhh ;D hehehe.. thanks Along sbb sudi kongsi :))


#kawan-II , walaupun saye isaukan biodiversity tuhh.. saye tak salahkan pihak USM kenapa bg course ni.. (actly, nak course ni dkt UKM :P) sbb nya.. Allah s.w.t yg bg saye course ni.. kalau saye marah.. dats meant saya marah pada Allah (nauzubillah) jdi saye trima je.. lg pun sye dah terima lamaran usm sblm chat dgn Along tdi.. i need to be more BERSYUKUR.. sbb Allah syg saye.. Dia bg subjek yg saye suke.. tp, saya lemah.. risau kan masa yg belum betul2 tiba.. saye tahu Allah ada perancangNya sendiri.. saye pecaya akan Dia yg maha Esa .. dan yg paling penting HANYA ALLAH CINTA KU SEORANG (H.A.C.K.S)




Older Post | Newer Post