Welcome to My Blog. Follow ME ! +

Double Triple SAD~
31 July 2012 | 1:12 AM | 2 comments
Semuga Allah s.w.t memberkati kehidupan Semua ! !

hello girls and boys ~
i just want to share about my day .. Double Triple SAD ! ari ney mo0d saye >> SEDIH sesgt ! tak tanye ?? biar lah nak bgtawu...wekkk ! :P pagi tadi saye seap-II nak pergi buat akaun bank islam.. skali dgn sspn .. semangat o0wh nak pegi buat akaun bank baruu >.<''' ase mcm bnyak duet pulak bukak akaun bank bnyak-II.. pada hal duet takde pun dalam akaun tue.. hahah.. sengal .... =,=''

Wokeh ! sambung balek.. saye neyh punyer lah semngat sapai mulut ney tak henti bernyanyi-II dalam kereta....  even ada part-II yg saye telupa lirik..saye still nyanyi lagii... see , how excited saye nak bukak akaun baru? hahaha [yang ni tipu] ;p 

haha.. saje nak letak ! :P

sesapai jerh kat depan bank islam pandang kiri.. pandang kanan.. then , pandang depan.. eh ! mcm kenal jerhh? sape tuee?? eh-II mcm azila lah... chup-II , betoi ke azila.. jeng..jenggg~~ aha , betoii lah... alamak ! terasa malu lah pulak .... >.<'' hewhew..... isk , nak malu gapo ?? hurm , cer tgok pic saye bawah neyh ..

..
jeng..jengg !!
>will upload as soon as possible<
>korang tgok pic tue nati baru paham kenapa malu<
hahha...

walau apa-II pun , saye tetap co0l.. ahhaha... azila-II.. eh , lambai-II sket...wahh ! sgt peramah saye neyh.. kan? [perasan, actly tak sgt pun] then, kuar sameh-II dgn kakak-II saye nak pegi buat akaun bank.. masuk-II je , terus tegur azila and the gengs.. alamak !! O.o 

saye  takde surat tawaran n salinan ic.. eh , asal pulak kena bawak surat tawaran neyh?? pelik-II .. azila cakap kawan dia dah buat.. so , mmg penting lah kn surat tawaran n salinan ic tuhh.. arghhh ! saye tak bawak pun.. then , diorang cakap ''cepat-II , cari cc.. p print'' alahaiii... bnyak pulak kerja nak di buat...

sebelum tue saye tanye guard yg ade kat situ.. mase tgh tnye , guard tue pulak boleh pndang-II tmpat laen.. geram jgak lah.. but , tetiba terdetik.. 

urm , guard neyh taknak pndang ak sbb jage pndangan dia ke?
wah !! baek lah guard ni kalau mcm tu
Alhamdulillah...
then , kesal sendiri... ahaha.. amik kauu !
takmampu nak pk lebih-II lagi dah.. dalam kepala neyh hanya pk nak cari cc jerhh... then , ucap thanks kat diorang.. then, nak keluar mcm tue.. lupe pulak kakak-II saye.. hehhehe.. saye suruh diorang stay situ je.. bia saye pegi cari cc dgn ayah.. sbb nyer kakak sulong sye nak tanya sal akaun sspn dia... 


tgok peta atas tue.. kami dah round-II keliling tue.. tapi satu pun tkda.. walaupun, dalam hati mmg cakap takda cc kat situ.. tetapi berharap jgak ada cc kat situ.. taknak balik mcm tue je.. tetapi , akhirnya.. tiada jgak.. yerr lah .. tempat org-II kaya , mne nak ade cc.. sume nye dah ada wifi sendri....

terpaksa lah pergi balik dekat bank islam uh... sbb nak ambil k.nurul and k.nadia.. then , terus balik..... ehehe.. tak lah terus balik.. singgah kejap dekat .......... KEDAI MAKAN.. hahaa.. takda lah... isk2.. tak baek... bulan puasa neyh.. heheh :)

pengajaran : -
Apa yg terjadi dekat saye arini hanya lah Ujian dri yg maha Esa...
Dia hanya nak uji saye sedikit jerh.. sbb tue saya cube bersabar...
Alhamdulillah.. dapat jgak besabar.. walau pun tak sesabar hamba-II Nya yg lebih beriman
Insyallah.. esok saye akn pergi lagi utk buka akaun bank islam..
mungkin pergi bank islam dekat bertam , penang pulak..
Insyallah , Allah akn permudahkan urusan saye..
Aminnnnn ;D



Older Post | Newer Post