Welcome to My Blog. Follow ME ! +

ASSALAMUALAIKUM CINTA [ahlan wahsahlan ya ramadhan]
02 July 2012 | 2:57 PM | 0 comments




ya akhi , ya ukhti ..

hi kawan . Sekejap ja masa belalu kan ? terasa baru menyambut ramadhan al-mubarak tahun lepas .. tetapi kini , ramadhan al-mubarak kembali menjelma ... 
SELAMAT DATANG YA RAMADHAN..

ya Allah , terkenang saat petama kali sye menyapa ramadhan di KMPP.. slalu nya , sye hanya menyabutnya di rumah besama keluarga .. tapi , tahun lepas  sye  habiskan masa ramadhan  sye  bnyak di KMPP .. tetapi ,  sye  yakin Allah s.w.t akan memberi  sye  makna yang besar dalam ramadhan kali ini besama keluarga .... walau apa pun , terima kasih kawan-II KMPP kerana sudi berbuka puasa bersama .. kerana sudi berjemaah solat sunat tarawih besama.. itu lah salah satu saat-II yg manis utk dikenang .. ;D

to my fmily , hope kite dapat hayati bulan ramadhan tahun dgn penuh makna ya.. ;D lurve korang sgt-II .. to my bff , anys ,wa , nabyla, pana, alyaa .. teringin nak berbuka sesama ;D to my praktikum , H4P7 rindu time kite berbuka besama-II dulu , but sori sbb tak join korang pegi bazar rmadhan .. to my rumate .. u'olls hot... best kan bebuka dlam bilik besama ?? 

kawan-II marilah sama-II mengahayati makna bulan ramadhan kali ini .. mana lah tahu ini RAMADHAN TEERAKHIR bt kite... sama-II menyemarakkan rasa CINTA pada ramadhan yg penuh berkah ini ... insyallah , kite akn diberkati dan dirahmati oleh Allah s.w.t .. selawat dan salam ke atas junjungan besar , Nabi Muhammad s.a.w ...

#sebelum tu ,  kawan-II hayati lah short film ney..
ASSALAMUALAIKUM CINTA

* note : utk tngok vdeo ney , sila pause music kat atas k *



Older Post | Newer Post